Home ยป Versies

Versie: 1.3.2

In deze versie zijn vele grote aanpassingen gedaan zoals een vernieuwd thema, meer opties voor de party eigenaar, verbeterde functionaliteiten voor zowel de gasten als party eigenaren. De app heeft daarnaast ook een volledig nieuwe implementatie waardoor hij verder is geoptimaliseerd.

Versie: 1.3.1

Deze versie bevat een update aan de website thema. Er is nu een nieuws pagina waar we meer informatie over de app plaatsen en interessante berichten omtrent festivals, feesten en deejays. We werken op de achtergrond ook hard aan de grote update van de app. De app wordt omgebouwd naar een nieuwe framework met een frisse uiterlijk.

Versie: 1.3.0

Deze versie heeft voornamelijk problemen opgelost in de android applicatie. Deze problemen zijn aangegeven door de deejays die momenteel van de app gebruik maken. Download de app ook op je mobiel door hier te klikken.

Versie: 1.2.2

Deze update brengt wijzigingen aan in de website en in de app gericht op de android release van de applicatie.

Versie: 1.2.1

Deze update zorgt voor meer stabiliteit bij het aanvragen van muziek.

Versie: 1.2.0

De merchandise update is aanwezig. Dit houdt in dat je met een feest code automatisch PDFs kunt maken om uit te printen en op je feest neer te zetten. Let op dat de PDF designs momenteel heel simpel zijn. In de komende weken word de merchandise aangepast naar betere designs. Bekijk de huidige merchandise hier.

Versie: 1.1.3

Deze update brengt voornamelijk aanpassingen aan die niet zichtbaar zijn op een paar uitzonderingen na.

Versie: 1.1.2

Tijdens deze update focussen wij ons op de verbetering van de gebruikerservaring. Dit heeft ervoor gezorgd dat de volledige app een make-over heeft gekregen.

Versie: 1.1.1

Beter leven update met een specifieke functie voor het verduidelijken wat je met de party code kunt doen.

Versie: 1.1.0

We hebben in deze versie veel extra functies toegevoegd zoals het delen van een feest (via link of social media) en het inzien van een schatting van hoelang het ongeveer duurt voordat een nummer wordt gedraaid.